Lianne Schrauwen

jouwreisadvies.nl

Over jouwreisadvies.nl

About Lianne

Mijn naam is Lianne Schrauwen en ik woon met mijn man en 2 kinderen in Breda.

Al vanaf dat ik een klein meisje was, trok de reiswereld mij. Veel van de wereld gaan zien en zo ver mogelijk van huis zijn. Een logische stap was mijn studie aan de NHTV (Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer). Na deze studie te hebben afgerond, kon ik niet wachten om die wijde wereld in te trekken. Na een jaar reizen ben ik gesetteld in Nieuw Zeeland waar ik een aantal jaar in de reisbranche heb gewerkt. Terug in Nederland ben ik van koers geraakt, maar na een aantal jaren toch weer terug in de reisbranche en wat wordt ik daar blij van!

Vaak wordt er gevraagd of ik alleen verre reizen regel, maar dit is zeker niet het geval. Alles is mogelijk, van bedrijfsuitje tot stedentrip, van huwelijksreis tot glamping en van single reis tot groepsreis. Voor alles wat met weg van huis te maken heeft, kun je bij mij terecht.

Over Personal Touch Travel

Personal Touch Travel

Als zelfstandig reisadviseur ben ik aangesloten bij Personal Touch Travel, een landelijke organisatie van ervaren reisadviseurs die allemaal de Personal Touch hoog in het vaandel hebben staan.

Personal Touch Travel is lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds waardoor het een betrouwbare partner is bij het boeken van jouw reis. Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers is er altijd wel een passend aanbod te vinden die voldoen aan jouw wensen.